fbpx

Aluminium ramen

Aluminium: het is één van de duurzaamste en meest dankbare materialen die er te vinden zijn. De voordelen van de ramen bij Alu-design reiken ver, of het nu gaat om deuren, ramen of glasconstructies. Een overzicht op die voordelen is dan ook van groot belang!

De voordelen van aluminium ramen

  1. Goed isolerend

 Ten eerste biedt aluminium een uitstekende isolatie, mede doordat het voldoet aan de EPB regelerving. De isolatiewaarde van dergelijke ramen kan erg hoog zijn, tot wel 0,8/m2K en in combinatie met goed isolerende glas zorgt dit dus voor een lager energieverbruik!

  1. Onderhoudsvriendelijk

 Vervolgens zijn aluminium ramen ook erg handig omdat u ze haast nooit moet onderhouden. Na de installatie moet u ze gewoon af en toe poetsen en klaar is kees!

  1. Aluminium gaat lang mee

 Aluminium is naast onderhoudsarm ook erg stevig. De levensduur van dergelijke ramen is dus veel langer dan andere materialen zoals hout. Daarbij is het uiterst krasbestendig en kan het onmogelijk roesten. Tenslotte biedt het bescherming tegen UV-straling en gaan kleuren niet vervagen!

  1. Milieuvriendelijk en geïsoleerd wonen dankzij aluminium

 Aluminium is een 100 recycleerbare stof en dus uiterst goed voor het milieu. Daarbij zorgen de isolerende eigenschappen er ook voor dat geluiden beter afgeweerd worden!

  1. Ontelbare designmogelijkheden met aluminium

Aluminium verleent zich uitstekend voor alle soorten stijlen. Van modern en strak tot traditioneel en landelijk, dergelijke ramen horen in elke inrichting thuis. Zelfs pastovijwoningen en woningen in fermette stijl kunnen er bij baten! Daarbij kan aluminium in een RAL kleur gelakt worden in wel honderden verschillende mogelijkheden.

Uitgebreid advies en meting ter plaatse.

Gratis offerte en nauwkeurige opvolging van de werken.

Professionele plaatsing met 10 jaar garantie

 

 

 

Aluminium ramen van de hoogste kwaliteit, bij Alu-design

Aluminium is een zeer functioneel materiaal dat tal van voordelen biedt voor zowel energieverbruik als wooncomfort en uitstraling. Dergelijke ramen zijn dus de ideale optie als u wil gaan voor een investering die lang meegaat, uw woning van alle gewenste kwaliteit en comfort voorziet en daarbij ook mooi oogt!

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.