fbpx

PVC ramen van de beste kwaliteit

PVC is één van de meest gebruikte materialen bij ramen en dat is ook niet verwonderlijk. Het materiaal biedt enkele interessante voordelen in vergelijking met hout of aluminium:

  • PVC oogt mooi
  • Het onderhoud van PVC is eenvoudig
  • De goede isolatie zorgt voor besparing op stookkosten
  • PVC is veilig

Een mooi design met PVC ramen

PVC oogt zo mooi in het huishouden, juist omdat het natuurlijke eigenschappen vertoon die vergeleken worden met die van hout. PVC ramen zijn in ontelbare uitwerkingen verkrijgbaar, waaronder een natuurlijk ogende afwerking met houtnerfstructuur. Daardoor gaat het raam er als het ware als een écht houten raam uit zien, en dat draagt natuurlijk bij aan het wooncomfort. De ramen worden doorgaans gelast en tegenwoordig kan dat met een rechte hoek, waardoor een HVL (of Hout-Verbindings-Look) bereikt wordt.

Een strak uiterlijk

Naast de natuurlijke kwaliteiten van PVC biedt het materiaal ook een strak en design uiterlijk. Dit is bij houten ramen zelden het geval, en dat maakt PVC dus de beste keuze als u op zoek bent naar stijlvolle, moderne ramen!

Weinig onderhoud

Tenzij u van schilderen houdt is kiezen voor dergelijke ramen de beste manier om tijd te besparen. de ramen zijn erg bestand tegen weersomstandigheden en wind, waardoor u haast geen moeite meer moet doen om die te onderhouden. Hierdoor bespaart u natuurlijk niet enkel tijd, maar ook heel wat energie en geld!

PVC ramen voor isolatie, stevigheid en veiligheid

Ramen van PVS zijn uitgerust met zogenaamde luchtkamers waardoor de isolatie geoptimaliseerd kan worden. Zo blijft warmte beter binnen en kou buiten, met een daling in stookkosten als gevolg! Daarbij worden geluiden beter buitengehouden en ook inbrekers maken dankzij het stevige sluitwerk geen enkele kans.

Ontelbare designmogelijkheden met aluminium

Aluminium verleent zich uitstekend voor alle soorten stijlen. Van modern en strak tot traditioneel en landelijk, dergelijke ramen horen in elke inrichting thuis. Zelfs pastovijwoningen en woningen in fermette stijl kunnen er bij baten! Daarbij kan aluminium in een RAL kleur gelakt worden in wel honderden verschillende mogelijkheden.

Uitgebreid advies en meting ter plaatse.

Gratis offerte en nauwkeurige opvolging van de werken.

Professionele plaatsing met 10 jaar garantie

 

 

Alu-design biedt ramen van de beste kwaliteit, waarbij zowel duurzaamheid als veiligheid en design centraal staan. Voor een uitgebreid aanbod aan PVC ramen bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres!

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.