fbpx

Aluminium raam- en deursystemen

Triton

Triton is een driekamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium dat een verhoogde kwaliteit biedt qua stabiliteit gecombineerd met een zeer hoge isolatiewaarde. Zowel de kader- als de vleugelprofielen bevatten een supplementaire derde kamer vooraan met extra verstevigingshoek die een verhoogde sterkte garanderen bij gebruik. De gebreveteerde labyrinth-isolatietechniek (met spydertechnology) garandeert een zeer lage Uw waarde tot 1,35 W/m²K. Speciaal ontworpen kunsthars connectprofielen kunnen rondom de raamelementen geplaatst worden om elk risico op koudebruggen via de luchtspouw in de muren te vermijden en een vlotte bouwaansluiting en plaatsing te garanderen. Hiermee is Triton meteen een zeer energiezuinig systeem.

Triton biedt een oplossing voor de meeste standaardtoepassingen van ramen en deuren en is geschikt voor gebruik van Euronutbeslag.


Schuiframen

Laat Hestia maar schuiven …

Hestia schuiframen wordt door de vakman gewaardeerd om zijn eenvoud in verwerking en assemblage en door de particulier vanwege de vele mogelijkheden.

Het systeem bestaat uit hoogwaardig, geïsoleerd aluminium opgebouwde schuifelementen met Euronut beslag, toegepast in een duorail of trirail systeem. Alle kader- en vleugelprofielen zijn 3-kamer profielen met een verhoogde stabiliteit en isolatiewaarde. In de vleugels kunnen T-profielen voorzien worden.

Het maximale gewicht van de schuivende delen bedraagt 200 kg voor enkele en 250 kg voor dubbele wielen, terwijl een vleugelhoogte van meer dan 3 m mogelijk is.

Bent u op zoek naar een professionele plaatser van aluminium ramen, deuren of schuiframen? Contacteer ons vrijblijvend. Alu-Design in Pelt staat altijd voor u paraat.

Overweegt u de plaatsing van aluminium ramen / deuren?

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.