fbpx

Vliegenraam

Een vliegenraam als noodzakelijke aanvulling op uw exterieur om het comfort binnen te verhogen. Esthetisch verantwoord, aangepast aan elke willekeurige raampartij zorgt dit vliegenraam ervoor dat 'wie buiten zijn ook buiten blijven' . Vliegen én andere insecten maken geen enkele kans om binnen te raken. Dit is een heel wat diervriendelijkere manier dan al die spuitbussen en vliegenvangers.

Maar het is ook een vliegenraam dat makkelijk te bedienen is. Door middel van een ingenieus klemsysteem is het vliegenraam eenvoudig te verwijderen, maar ook net zo eenvoudig weer te plaatsen.

Hiermee blijven uw ramen bereikbaar voor een regelmatige wasbeurt.

Zoek je een professionele plaatser van vliegenramen in de omgeving van Pelt (Limburg), dan ben je bij Alu-Design aan het juiste adres. Uiteraard bevat ons productassortiment naast vliegenramen ook vliegendeuren. Lees er hieronder meer over.

Vliegendeuren

Een vliegendeur als noodzakelijke aanvulling op uw exterieur om het comfort binnen te verhogen. Esthetisch verantwoord, passend binnen elke deurpartij zorgt deze vliegendeur ervoor dat 'wie buiten zijn ook buiten blijven' . Vliegen én andere insecten maken geen enkele kans om binnen te raken. Dit is een heel wat diervriendelijkere manier dan al die spuitbussen en vliegenvangers.

Een vliegendeur uitgevoerd met een schopplaat om beschadigingen door schoenen te voorkomen. De schopplaat kan desgewenst uitgevoerd worden met een honden-of poezenluikje.

Een pneumatische pomp zorgt ervoor dat de deur zich vanzelf zacht sluit. Een extra garantie tegen ongewenste vliegende bezoekers.

Overweegt u de plaatsing van vliegenramen of -deuren?

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | Jos Verlindenstraat 75 | 3910 Pelt | België | BE 0667.910.920

Tel. +32(0)11 63 58 00 | GSM: +32(0) 491 25 27 49 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren enkel op afspraak.