fbpx

Voorzetrolluik

Wooncomfort, privacy en veiligheid. Aurora rolluiken brengen wooncomfort en privacy op een aanzienlijk hoger niveau. Bovendien houden ze ongenode gasten buiten de deur. De hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte, koude en frisse lucht kunnen met rolluiken zeer gedoseerd geregeld worden. Dit maakt het mogelijk om de sfeer, het binnenklimaat en de hoeveelheid privacy exact af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

De Aurora rolluikenlijn bestaat uit lamellen en kasten van zeer goede kwaliteit met een uitermate scherpe prijsstelling. Er is een breed assortiment in kleuren, zoals staalblauw en antraciet. Het is mogelijk om een andere kleur voor de kast te kiezen dan voor de lamellen. U kunt uw rolluik dus perfect afstemmen op de gewenste uitstraling van uw woning. Aurora rolluiken kunnen worden voorzien van een geïntegreerde hor of screen. Afhankelijk van het type rolluik, de uitvoering en de wijze van aanbrengen, werken Aurora rolluiken geluidwerend en inbraakvertragend.

Voor rolluiken te Pelt, moet u bij Alu-Design zijn.


Inbouwrolluik

Inbouwrolluiken worden meestal geplaatst met talrijke gekende voordelen zoals meer isolerende werking, inbraakbeveiliging, geluidsisolerende waarde, weersbestendig tegen stormen, zonwerende functie in de zomer. De rolluiken zijn verkrijgbaar in versterkte PVC (wit, gebroken wit, lichtgrijs of bruin) van talrijke merken, in alu meer dan 10 verschillende kleuren. Deze zijn ook veel kleurvaster en hebben een PUR schuimvulling wat de lamel nog beter isoleert en steviger maakt. Alle rolluiken kunnen bediend worden met lint, veeras of motor met of zonder afstandbediening.


Combirolluik

Combirolluiken worden met afgewerkte kast gemonteerd op de ramen. De toepassing is best vergelijkbaar met de traditionele rolluiken. Echter wordt hier gewerkt met een kant en klare rolluikkast.

Combirolluiken kunnen toegepast worden in zowel nieuwbouw en renovatie maar worden meestal geplaatst bij renovatie zonder voldoende ruimte voor een traditionele rolluik.

Voordelen:

  • Rolluiken bieden u naast privacy het onmiskenbare voordeel van inbraakveiligheid.
  • Maximale thermische isolatie: uw huis blijft warm in de winter met minimaal energieverlies en fris in de zomer.
  • Duurzaam en makkelijk onderhoud.

Bediening:

Een Combi-rolluik kan manueel of electrisch bediend worden:

  • Manueel : door het monteren van een oproller op de muur of het raam of door het monteren van een oproller in een uitsparing in de afkasting of het pleisterwerk.
  • Electrisch : via een inbouw- of opbouwschakelaar, optioneel via afstandsbediening.
     
    Alu-Design is uw partner voor rolluiken Pelt
 

Overweegt u de plaatsing van rolluiken? We adviseren je graag.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.