fbpx

Veranda laten bouwen in Limburg

Heeft u plannen om een veranda te laten bouwen in Limburg? Dan zou Alu-Design een interessant bedrijf voor u kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en PVC constructies die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn hiermee een zeer aansprekende aanbieder in de provincie Limburg.

Alu-Design uit Pelt is dé vakman voor aluminium en PVC oplossingen. We hebben ons gespecialiseerd in deze niche omdat dit materiaal een veelzijdigheid aan mogelijkheden en voordelen biedt. U kunt ons benaderen voor aluminium en PVC ramen, deuren, zonweringen, rolluiken, poorten, overkappingen, serres en veranda’s.


Veranda laten plaatsen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een veranda te laten plaatsen. Het is een uitbreiding van uw woning die zal zorgen voor extra comfort en woongenot. U kunt natuurlijk heerlijk in een veranda zitten en daarbij nog steeds optimaal genieten van het buitenleven. De veranda zorgt voor de nodige beschutting in het wisselvallige Belgische klimaat. Een veranda is een verlengstuk van uw huis, waarbij u eigenlijk “binnen in uw tuin” zit. U haalt het beste van de seizoenen naar boven in deze “4 seasons ruimte”.


Plaatsen van een veranda in Limburg

Het plaatsen van een veranda is specialistisch maatwerk. Bijna geen veranda is hetzelfde en dat is ook helemaal geen probleem. U kunt uw veranda op maat laten maken, volledig afgestemd op uw wensen. Hierbij adviseren we u graag over de vele mogelijkheden die wij hierin hebben. Wij zijn zeer ervaren in het plaatsen van een veranda. In Limburg zijn vele veranda’s te vinden die wij hebben geplaatst. Ook op onze website vindt u diverse voorbeelden om u te inspireren.


Van idee tot ontwerp staat Alu-Design voor u klaar

Als u een idee in uw hoofd heeft, komen we graag ter plaatse om u te adviseren over uw mogelijkheden. Van ontwerp tot eindresultaat staan wij voor u klaar! We brengen graag uw wensen in kaart voor een persoonlijk advies. Wij denken graag met u mee over de beste mogelijkheden in esthetiek, maar ook over andere aspecten als isolatiewaarde, gebruiksgemak en verdere mogelijkheden. Onze overkappingen bestaan uit hoogwaardige materialen, die ruimschoots voldoen aan de hoogste isolatie-eisen. Zij houden de warmte vast en beperken zo het energieverbruik.

Alu-Design kan het volledige project voor u uit handen nemen zodat u er geen omkijken naar heeft en niet met verschillende bedrijven een overeenkomst aan hoeft te gaan. Naast het bouwen van veranda’s verzorgen wij ook complete zwembad overkappingen.


7 reden waarom u door Alu-Design uw veranda moet laten bouwen:

Wij geven u een uitgebreid advies na meting ter plaatse.
U krijgt van ons een gratis maatwerk offerte.
Wij zorgen voor een nauwkeurige opvolging van de werken.
Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en PVC constructies.
Wij zorgen voor een professionele plaatsing met 10 jaar garantie.
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën.
Wij zorgen voor betaalbare oplossingen.


Veranda laten bouwen in Limburg

Zoals u hierboven kunt lezen is Alu-Design dus een uitstekend bedrijf om te benaderen als u een veranda wilt laten bouwen in Limburg. Wij zijn een aansprekend bedrijf voor hoogwaardige aluminium en PVC constructies in Limburg en omgeving. Voor een vakkundige oplossing op maat mag u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via ons contactformulier op onze site maar ook telefonisch. Wij nemen graag alle tijd voor u.

Overweegt u de plaatsing van een veranda? Vraag ons advies.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | Jos Verlindenstraat 75 | 3910 Pelt | België | BE 0667.910.920

Tel. +32(0)11 63 58 00 | GSM: +32(0) 491 25 27 49 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren enkel op afspraak.