fbpx

Vakman voor ramen en deuren in Limburg

Als u nieuwe ramen of deuren wilt laten plaatsen, wilt u dit vanzelfsprekend laten doen door een professional met de juiste verhouding van prijs en kwaliteit. Zoekt u een vakman voor ramen en deuren in Limburg dan moet u zeker Alu-Design uit Pelt benaderen. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium en PVC constructies voor particulieren en bedrijven.

Nieuwe ramen en deuren laat u natuurlijk niet zomaar even plaatsen. Dit is immers een duurzame investering waar tijd en aandacht aan besteed moet worden. Dit begint met het zoeken naar het juiste bedrijf dat voldoet aan uw wensen. Hierbij wilt u natuurlijk niet alleen de garantie van een vakkundige plaatsing, maar ook dat het beste materiaal wordt gebruikt. Alu-Design is hiervoor een zeer geschikt adres in de provincie Limburg. Wij zorgen voor een professionele plaatsing met 10 jaar garantie.


Keuzemogelijkheden in aluminium- en PVC constructies

Zowel aluminium als PVC constructies kunt u voor veel toepassingen gebruiken. Hierin heeft u veel keuzemogelijkheden die wij u graag presenteren. Denk hierbij aan de keuze tussen enkelvoudig en dubbel glas maar ook aan de mogelijkheden zoals de manier waarop ramen geopend kunnen worden zoals een draai kiepraam, een kantelraam of een stolpraam.

Hierbij denken we graag met u mee en is het voor ons dan ook geen probleem om ter plaatse naar de situatie te komen kijken en u uitgebreid te adviseren. Bij dit advies kijken we niet alleen naar esthetiek, maar ook naar andere zaken als isolatiewaarde, gebruiksgemak en andere mogelijkheden.

Wij vinden het van belang dat u een juiste investering doet, waar u lang plezier van zult hebben. Alu-design biedt u deuren en ramen van de beste kwaliteit, die volledig op maat voor u worden gemaakt, zodat voor elke woning een juiste en optimale oplossing geboden kan worden.


Maatwerk in plaatsing van deuren en ramen

Bij Alu-Design kunt u rekenen op maatwerk in plaatsing van deuren en ramen. Vrijwel geen situatie is hetzelfde en daar passen wij onze constructie op aan. Wij kijken samen met u naar de beste mogelijkheden om uw wensen in te vullen. Hiervoor krijgt u vanzelfsprekend niet alleen een vrijblijvende offerte op maat en zorgen wij voor een nauwkeurige opvolging van de werken. In deze offerte zult u de juiste prijs-kwaliteit verhouding aantreffen, waarin wij zeker niet onbetaalbaar worden.

Op maat gemaakte ramen en deuren worden door onze gespecialiseerde vakmensen geplaatst, juist omdat er in vele gevallen precisiewerk bij komt kijken. Onze vakmensen zijn zeer ervaren in deze branche en staan garant voor de juiste plaatsing.


Vakman voor ramen en deuren in Limburg

Door het gebruik van hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën zijn wij een zeer aansprekende aanbieder in Limburg en ver daarbuiten van aluminium en PVC raam- en deursystemen. We zijn echter niet alleen uw vakman voor ramen en deuren in Limburg maar kunnen u ook een gerelateerd aanbod bieden zoals rolluiken, vliegenramen, vliegendeuren en andere toegang- en raamvoorzieningen.

Op onze website vindt u hier meer informatie over. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook persoonlijk helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch. We laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden en de materialen die we kunnen gebruiken. We nemen graag alle tijd voor u om u op een zo’n goed mogelijke manier verder te helpen.

Overweegt u de plaatsing van pvc ramen / deuren? Vraag ons advies.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.